Prijateljski susret

“Prvi mačići” GOŠK-u i Širokom nisu bili za bacanje

24.06.2018.
u 08:25

Dvotjedni “paket” treninga trener Širokoga Brijega Boris Pavić i suradnici okončali su prijateljskim ogledom protiv GOŠK-a u Gabeli (0:0).

Prava utakmica

Rezultat sugerira da se baš i nije imalo što vidjeti, ali ipak.

- Nisam nezadovoljan, ovo nam je ipak prva utakmica. Bilo je borbenosti, trke, prigoda za obje momčadi, za nas ipak više. Bilo je dobrih, ali i loših stvari. Uočio sam da, kad oduzmemo loptu i krenemo u napad, događa se da je lako gubimo. Sve to moramo ispraviti.

Što se pojedinaca tiče, vidjeli ste da smo počeli s novom momčadi, s puno mladih igrača. Na braniču je solidan bio novak Dominik Kovačić, na krilima Eliomar Silva i Tomislav Turčin. Unijeli su živost, brzi su i vješti dribleri, ali igraju “na refule” - bljesnu pa stanu. No, vjerujem da će biti bolje - rekao je Pavić, pa spomenuo i nastup mlađih igrača:

- Malo su bili impresionirani, vjerojatno i umorni, bez svježine. Ali - vidljivo je kako “rastu”, još će oni napredovati u budućnosti...

Utakmicu u Gabeli pozorno je pratio i Zdravko Mamić. Neki su ga igrači iz obaju sastava zanimali, pa se o njima i raspitivao.

Niz prigoda

U nastavku su Širokobriježani bili bolji te, kao i u prvih 45 minuta, stvorili niz prigoda, ali ih upropastili. I GOŠK je često prijetio, čak zabio, ali iz zaleđa.

Uz dvojicu Vukoja povratnika (Zvonimira iz Viteza i Božu iz Neretvanca), predstavili su se i dojučerašnji juniori Luka Knežević na desnom te Josip Bešlić na lijevom krilu. Svi su pokazali da “imaju nešto”, ali...

- Imali smo prigode, ali Dražen Bagarić i Mateo Marić u prvom te Dane Kožul i Ante Hrkać u drugom poluvremenu još nisu namjestili ciljnike. Valjda će uskoro jer nema puno do susreta protiv Domžala.

Kroz treninge i utakmice sve ćemo ispraviti. Još da se vrate ozlijeđeni Zlomislić, Ćorić, Čabraja i Jurić... (i vratar Luka Bilobrk nije igrao, ali on je potpuno zdrav).

- Pratimo Domžale. Izgubili su protiv Vardara 1:2. Znamo da su Senijad Ibričić i Agim Ibraimi glavni, ali imaju i puno drugih, također važnih...

“Skicirat” ćemo ih sve na vrijeme - kaže nam Pavić koji je protiv GOŠK-a podijelio minute 21. igraču: Bandić, Ćorluka, Kovačić, Kvesić, Marić, Begonja, Mašić, Eliomar, Bagarić, Turčin (Zlomislić, Nikić, Perković, Marković, Kožul, Hrkać, Bešlić, Knežević, B. Vukoja, Z. Vukoja). •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije