Zubac:

Protiv Jedinstva očekujemo pobjedu

Zubac
22.05.2016.
u 10:56

Rukometašice Gruda Autoherca sinoćnjom pobjedom protiv Izviđača iz Ljubuškog (38:26) opravdale su ulogu favoritkinja i zasluženo su se plasirale u finale Kupa BiH, gdje će im protivnice biti igračice Jedinstva iz Tuzle.

Dvostruke državne prvakinje i braniteljice Kupa BiH, sjajnom igrom u prvom poluvremenu (22:9) deklasirale su mladi sastav Izviđača.

- Napravile smo dovolju razliku u prvom poluvremenu, kako se ne bismo previše potrošile u nastavku utakmice – izjavila je za Fenu trenerica Gruda Autoherca Zlata Zubac.

U drugom poluvremenu dala je priliku i igračicama s manjom minutažom.

- Željela sam pojedine djevojke odmoriti za dvoboj s Tuzlankama. U finalu se prema očekivanju sastajemo Jedinstvo i mi, što je i realno, jer su one i u prvenstvu odmah iza nas.

Ekipa Gruda Autoherca bez poraza je već 22 utakmice. U prvenstvu su suvereno prve bez izgubljenog boda, favoritkinje su i u finalu Kupa, pa se može desiti da im drugu sezonu u nizu pripadne „dupla kruna“.

- Očekujem igru kao u prvom poluzvremenu protiv Izviđača, kada smo dobrom odbranom zatvorile pristup golu. Dobru igru i utakmicu očekujem i u finalu i nadam se da ćemo pobijediti i osvojii pokal – zaključila je Zlata Zubac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije