PROSLAVIO PAD

Proslavio Trumpov pad: Čovjek kojeg svijet obožava objavom dotukao gubitnika izbora

Kim Klement/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
07.11.2020.
u 20:21

LeBron James, ponajbolji košarkaš svih vremena kojeg znamo i pod nadimkom Kralj, s oduševljenjem je dočekao vijest da je Joe Biden u subotu poslijepodne izabran za 46. američkog predsjednika, te je Donalda Trumpa objavom na Instagramu otpravio u povijest.

James je objavio fotomontažu na kojoj je moguće vidjeti Bidena kako 'zakucava' iznad Trumpa, a fotografiju je lajkom označilo više od tri milijuna ljudi za otprilike dva sata. Podsjetimo, Donald Trump i LeBron James nisu živjeli u ljubavi, baš naprotiv, a dojučerašnji prvi čovjek SAD-a je košarkaša optužio da je postao glasnogovornik demokrata, i k tome vrlo gadan glasnogovornik. Uz to je LeBrona prokazao i kao ponajvećeg krivca za pad gledanosti NBA doigravanja, odnosno finala:

- NBA liga je postala toliko ispolitizirana da više nikog nije briga za to natjecanje. Nemam pojma ni tko igra u finalu, ne znam nikoga ni da to gleda - kazao je nedavno Trump i LeBrona Jamesa nazvao mrziteljem. Sada je na red stigao odgovor:

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije