SUKOB S IZBORNIKOM

Prosinečki ga izbacio, a Vranješ mu odgovorio: 'Slušaj, druže...'

21.02.2019.
u 10:30

Zadnji veliki skandal bila je bizarna afera sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom koja još nije ni završila, a u kojoj se ovaj dvojac međusobno optužuje za laži i prevare

Skandalima sklon Ognjen Vranješ kojeg je u zvijezde vinula navodna afera s pjevačicom Jelenom Karleušom izbačen je iz reprezentacije BiH. 

- Sam je sebe diskvalificirao. Reprezentativac jedne zemlje, pa tako i Bosne i Hercegovine, mora se dokazivati na terenu i izvan njega. I Savez je reagirao i osudio njegove postupke prije izvjesnog vremena. Vranješ je ušao u sukob s navijačima, tetovaža, afere... Ne, to tako ne ide - izjavio je, između ostalog izbornik reprezentacije BiH Robert Prosinečki za agenciju Anadolu i dodao:

- Istina, imat ćemo zbog toga problema, igrao je vrlo dobro na poziciji desnog beka, te se nadam da ćemo čim prije pronaći adekvatnu zamjenu. 

Nakon toga, na društvenim mrežama oglasio se i izbačeni Vranješ. 

- Slušaj, druže, budi to što voliš, nemoj nikom da se prodaješ, moraš da se boriš. Znam da nije lako, ne želi to svako, ali ima nas još takvih...- objavio je Vranješ na Instagramu pjesmu "Druže" grupe Beogradski sindikat.

Vranješ je ušao u sukob s navijačima BiH koje je nazvao bauštelcima, onda je tetovirao granice Republike Srpske i lik četničkog vojvode Momčila Đujića, ratnog zločinca iz Drugog svjetskog rata. Zadnji veliki skandal bila je bizarna afera sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom koja još nije ni završila, a u kojoj se ovaj dvojac međusobno optužuje za laži i prevare.


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije