svečanost

Proglašeni najbolji sportaši Bugojna u 2019.godini

01.02.2020.
u 11:04

Članovi Taekwondo kluba Bugojno Velid Pidro i Amina Abdibegović proglašeni su najuspješnijim sportašima u 2019., na svečanosti koja je održana sinoć u organizaciji Sportskog saveza tog grada.

U ekipnoj konkurenciji, najbolji uspjeh ostvarili su članica Ženskog nogometnog kluba „Iskra“ Andrea Grebenar, i član Muškog rukometnog kluba „Iskra“ Edin Klis.

Na prijedlog klubova u kojima treniraju i postižu zapažene rezultate, uručene su nagrade  perspektivnim sportašima i sportašicama u predpionirskoj, pionirskoj i kadetskoj kategoriji.

Najuspješniji sportaš s tjelesnim oštećenjem ekipno je član Kluba sjedeće odbojke „Iskra“ Aziz Dlakić, a ekipa ovog kluba proglašena je najuspješnijom u konkurenciji ekipa s tjelesnim oštećenjem.

U pojedinačnoj konkurenciji, najbolji sportaš s tjelesnim oštećenjem je član Šahovskog kluba „Iskra“ Nihad Ohran.

Epitet najuspješnijih trenera u prošloj godini dobili su Elma Basara (Ženski nogmetni klub „Iskra“), i Amer Gasal (Karate klub „Master“).

Za  najuspješnijeg sportskog radnika proglašen je Asim Šahman (Muški rukometni klub „Iskra“), dok su brončanu plaketu Sportskog saveza dobili Dževad Brčić (Stonoteniski klub „Bugojno“), seniorska ekipa Ženskog nogometnog kluba „Iskra“, i seniorska ekipa Muškog rukometnog kluba „Iskra“.

Priznanja Sportskog saveza općine Bugojno dobili su i Alija Saračević, kao i lokalni mediji koji su prošle godine pratili događaje u sportu i nastupe bugojanskih sportaša.

Kao i svih ranijih godina, pokrovitelj manifestacije izbora najboljih sportaša i sportskih ekipa bila je Općina Bugojno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije