ima svoje trikove

Procurio video zbog kojeg se pola Španjolske zeza na račun Zidanea

Zinedine
04.04.2016.
u 19:48

Još uvijek je u Španjolskoj sve u zraku velike Realove pobjede u El Clasicu na Camp Nou 2:1 protekle subote, a u javnost je procurio video s presice nakon dvoboja na kojem se vidi kako trener Los Blancosa Zinedine Zidane lijepi žvakaću gumu ispod stola u Barceloninoj press dvorani, po koju se nakon presice i vratio.

Zinedine Zidane uspješno je odradio svoj prvi El Clasico kao trener Real Madrida. Njegovi nogometaši ostvarili su pobjedu protiv  Barcelone 2:1 koja je uoči susreta slovila kao favorit. Nakon dvoboja pojavio se video na kojem se vidi kako se Zidane pojavio pred novinarima u Barceloninoj press dvorani s žvakaćom gumom u ruci i prilikom sjedanja za stol tu istu kaugumu zalijepio ispod stola.

Lavina komentara i šala na Zidaneov račun

Nakon što je završila presica, legendarni Francuz se digao i krenuo prema izlazu, ali se ubrzo vratio po “kaugumu” i s njom odšetao iz press dvorane. Naravno, kako to već obično biva prilikom takvih situacija, navijači Barcelone pokrenuli su lavinu komentara i šala na Zidaneov račun, a i nas zanima je li Zidane žvakaću gumu ponovno stavio u usta?!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?