PUN K'O BROD

Procijenjeno bogatstvo Luke Modrića: Otkriveno koliko je 'težak' kapetan Hrvatske, ima vilu u Madridu i kućno kino

Instagram
16.10.2022.
u 17:47

Najbolji hrvatski nogometaš u povijesti zaradio je pravo bogatstvo tijekom igranja u kraljevskom klubu i Tottenhamu.

Internetska stranica koja se bavi životom bogatih i slavnih, Celebrity Net Worth, došla je do podataka koliko vrijedi najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić. 

Prema njihovim izvorima, Modrić je 'težak' oko 75 milijuna dolara, kupio je vilu za 12 milijuna dolara u Madridu uz mnoge popratne sadržaje. 

Na Lukinom profilu detaljno je opisana njegova karijera i nogometni put, a u pod 'osobno' navedeno je kako mu je jedno od najvećih ulaganja dosad bila kupnja velebne vile u Madridu 2019. godine koju je prema procjenama platio - 12 milijuna dolara.

- Kuća je smještena na parceli od 10 tisuća kvadrata. Sama kuća ima oko 2700 kvadrata, ima devet spavaćih soba, kućno kino sa 18 sjedala i vinski podrum cijeli u staklu, navodi se.

- Posvetio je cijelu jednu sobu za svoju djecu u kojoj je umjetna stijena za penjanje. Ispred kuće je garaža u koju stane do deset automobila, dok u dvorištu još ima vrt, bazen i nekoliko sportskih terena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?