ARGENTINSKA ZVIJEZDA

Problemi u raju: Bijesni Messi napustio trening PSG-a, trener ga neuspješno molio da se vrati

Messi
Kai Pfaffenbach/REUTERS
17.03.2023.
u 21:09

Liga prvaka i na kraju tekuće sezone ostaje nedosanjani san za bogati pariški klub. Novac ne kupuje naslove, a zvijezde momčadi gube strpljenje.

Paris Saint-Germain već godinama troši kao sutra ne postoji, no najveći cilj koji su pred sebe stavili - osvajanje Lige prvaka - ostao je ponovno samo želja. Naime, klub, koji je 2017. srušio rekord za najveću odštetu u svijetu nogometa kada je Neymara iz Barcelone doveo za 222 milijuna eura, ispao je u ovosezonskom izdanju LP-a već u osmini finala. S ukupnih 3:0 izbacio ih je njemački Bayern za koji je igrao i naš Josip Stanišić pa pokazao da nije sve u novcu.

Možda je upravo novac uzrok njihovih problema? U francuskoj prijestolnici misle da financije mogu riješiti sve poteškoće, ali Kylian Mbappe, kojeg su nedavno vezali novim, bogatijim ugovorom, ponovno je nezadovoljan. No, trenutno najaktualnija tema je Lionel Messi, osvajač zlata na Svjetskom prvenstvu u Kataru, koji je u PSG stigao prije dvije sezone iz redove Blaugrane u kojoj je proveo cijelu karijeru.

Naime, kako javljaju francuski mediji, Leo je u petak napustio trening PSG-a nakon rasprave s trenerom Christopheom Galtierom. Strateg Parižana tražio je od igrača da odrade vježbe dva na dva, što se 35-godišnjaku nije svidjelo. Argentinac, kojemu za tri mjeseca istječe ugovor, otišao je zbog toga kući.

Trener ga je molio da se predomisli, ali bez uspjeha. Messi je u 31 nastupu u svim klupskim natjecanjima ove sezone postigao 18 pogodaka i dodao 17 asistencija. U ugovoru ima opciju o produljenju suradnje s Parižanima na još jednu sezonu, no sada je sve došlo pod znak pitanja. Prema Transfermarktu vrijedi 50 milijuna eura. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije