IZBOR FFT-A

Priznanje za hrvatskog napadača: Ante Rebić među sto najboljih!

18.12.2018.
u 19:45

Eintrachtov krilni napadač je na 94. mjestu, a ostali poredak saznat će se sljedećih dana

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić (25) našao se među sto najboljih nogometaša svijeta u izboru nogometnog časopisa FourFourTwo. 

Eintrachtov krilni napadač je na 94. mjestu, a ostali poredak saznat će se sljedećih dana. Rebić je na popisu iza sebe ostavio Romelua Lukakua iz Manchester Uniteda, Cityjevog Gabriela Jesusa te  Memphisa Depaya iz Lyona.  

'Ante Rebić predvodio je Kovačev Eintracht. Zabio je dva gola u finalu njemačkog kupa u kojem je Eintracht pobijedio Bayern. Fantastičan pogodak protiv Argentine i sjajni nastupi na SP-u pokazali su najvećim europskim klubovima o kakvom je talentiranom igraču riječ. Svi ga shvaćaju ozbiljno nakon pet golova koje je zabio u prvih osam bundesligaških utakmica. Manchester United je i dalje zainteresiran za njega, a Eintracht ga je nagovorio da produži poboljšani ugovor do 2022. godine', piše FourFourTwo.

Rebić je po Transfermarktu ima cijenu od 35 milijuna eura. Ove sezone je u 16 utakmica postigao pet pogodaka te ima dvije asistencije. Niko Kovač je pokazao interes da ga dovede u Bayern.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije