U UŽEM IZBORU

Priznanje! Ivan Rakitić bi nakon SP-a mogao dobiti novu ulogu u Barceloni

Igor Kralj/Pixsell
14.06.2018.
u 12:38

Ivan Rakitić je u krugu igrača koji bi sljedeće sezone mogao ponijeti Barceloninu kapetansku vrpcu koju je donedavno nosio Andrés Iniesta

Ivan Rakitić će uz Luku Modrića biti kreator hrvatske igre na SP-u koji danas počinje u Rusiji. Vatreni prvu utakmicu igraju u subotu protiv Nigerije. Barcelonin vezni igrač dobio je sjajnu vijest iz svog kluba. 

Naime, sportski dnevnik El Mundo Deportivo piše kako je Ivan Rakitić u krugu igrača koji bi sljedeće sezone mogao ponijeti Barceloninu kapetansku vrpcu koju je donedavno nosio Andrés Iniesta.   

Hrvatski reprezentativac je bio standardni igrač kod trenera Ernesta Valverdea u momčadi koja je osvojila španjolsku ligu i Kup kralja.  Nakon SP-a 30-godišnjeg Hrvat mogao bi momčadi dobiti važnu ulogu.

Uz Messija, Busquetsa i Piquea upravo bi Rakitić trebao preuzeti ulogu dokapetana. Ivan je prije dolaska na Nou Camp bio kapetan u Sevilli. Rakitić je bio prvi kapetan stranac u Sevilli nakon Maradone 1993. godine.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije