Nogomet

Pripremama kluba su se priključili Lazar Marjanović, Seid Zukić i Stefan Dabić

17.06.2017.
u 09:00

Nogometni klub Krupa kompletira igrački kadar za novu sezonu. Pripremama kluba su se priključili Lazar Marjanović, Seid Zukić i Stefan Dabić. Marjanović je već potpisao ugovor na godinu dana i odlično je poznat ljubiteljima nogometa u Bosni i Hercegovini jer je nosio dresove Borca, Zrinjskog i Leotara. Napadač Travnika Zukić je vrlo blizu potpisa i ostali su da se dogovore samo kratki uvjeti dok je Stefan Dabić na probi u momčadi.

- Marjanović je doveden s ciljem zamijene Uroša Mirkovića, koji je prešao u Borac i želja nam je da dovedemo iskusnijeg igrača koji bi nam pomogao jer imamo mlad tim. Riječ je o vrlo snažnom i borbenom nogometašu, te po svemu pokazanom do sada izuzetnom profesionalcu, koji će sigurno pomoći ekipi u novoj sezoni. Dolazak ostalih pojačanja, ovisi od činjenice tko će nas napustiti. Na treninzima imamo nekoliko talentiranih igrača koji su igrali Prvu ligu Republike Srpske kao i Federacije BiH. Ono što mogu kazati je, da će ugovor najvjerojatnije potpisati i perspektivni Seid Zukić, koji je u prošloj sezoni predvodio napad Travnika.

Već na prvom treningu pokazao je da može igrati na vrhunskoj razini, i da ima veliki potencijal - kazao nam je trener Slobodan Starčević.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije