PORTO

Prije tri mjeseca doživi srčani udar, a sada se vraća među vratnice

Reuters/Pixsell
09.08.2019.
u 15:00

Porto je odlučio Španjolca staviti na popis igrača za novu sezonu. Nakon što se oporavio i prošao sve liječničke preglede Portov čuvar mreže odlučio se vratiti klupskim obvezama

Iker Casillas (38) je početkom svibnja doživio srčani udar te je nekoliko dana proveo u bolnici. Mnogi su tada mislili kako je to znak španjolskom vrataru da objavi kraj karijere, ali Casillas ne misli tako. 

Naime, Porto je odlučio Španjolca staviti na popis igrača za novu sezonu. Nakon što se oporavio i prošao sve liječničke preglede Portov čuvar mreže odlučio se vratiti klupskim obvezama. 

Porto je prijavio Casillasa za portugalsku ligu nakon što je propustio utakmicu 3. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka u Krasnodaru.

Španjolskom vrataru pozlilo je na treningu, a nakon operacija je pokazao želju da nastavi karijeru. Klub mu je izašao u susret.

Prije dolaska u Porto (2015.) odigrao je za Real više od 700 utakmica te je osvojio tri Lige prvaka i  pet naslova španjolske lige. S reprezentacijom Španjolske osvojio je dva europska i jedan svjetski naslov.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?