NEUBRANI CVIJET

Preslatka olimpijka šokirala otkrićem o svom seksualnom životu

15.02.2019.
u 19:23

Lolo Jones silno je tužna što još nije stala ispred oltara

Lolo Jones, prelijepa američka sportašica kojoj je brončana medalja na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine izmaknula za samo deset stotinki u utrci na stotinu metara s preponama, prilično je zatekla javnost priznanjem da je još uvijek djevica unatoč tome što će ovoga ljeta napuniti 37 godina. 

Jones je to upravo otkrila svojoj sustanarki Tamari Braxton uz koju se natječe u novom izdanju Celebrity Big Brothera, a priznala joj je i to da jedva čeka da se nekome napokon preda, makar i nekom od sudionika emisije dođe li do romanse.

  Vrsna atletičarka, a kasnije i bobašica, i ranije je u javnosti progovarala o tome da vjeruje u čistoću prije braka, međutim nije bilo znano da se još uvijek čuva jer od veza nije bježala.

– Pokušavala sam s ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i s kolegama atletičarima, ali uvijek je završavalo prekidima i mojim slomljenim srcem. Odlučna sam u tome da se prvi put poseksam tek kada stupim u brak, ali nikako da nađem pravog muškarca – otkrila je Jones i nastavila:

– Ne znam zašto me Bog još uvijek nije blagoslovio brakom. Mnogi mi se muškarci sviđaju, ali u veze sa mnom ulaze uvjereni da će mi promijeniti stav. Kada shvate da bez oltara neće biti ni seksa, napuštaju me – dodala je i priznala da često razmišlja o tom činu:

– Znam da će moj prvi seks s budućim suprugom biti sjajan. Doduše, meni i neće moći biti drukčiji budući da to iskustvo neću imati s čime usporediti – kazala je Jones, inače poznata i kao vrlo pobožna djevojka predana kršćanstvu. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije