TUŽNA VIJEST

Preminuo legendarni Franz Beckenbauer, jedan od najvećih nogometaša u povijesti

Franz Beckenbauer
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
08.01.2024.
u 17:47

"S dubokom tugom javljamo da je suprug i otac, Franz Beckenbauer, jučer, u nedjelju, preminuo mirno u snu, okružen svojom obitelji. Molimo vas da možete tugovati u tišini i suzdržati se od postavljanja bilo kakvih pitanja", objavila je obitelj.

Franz Beckenbauer, jedan od najboljih nogometaša svih vremena, preminuo je u 79. godini života.

"S dubokom tugom javljamo da je suprug i otac, Franz Beckenbauer, jučer, u nedjelju, preminuo mirno u snu, okružen svojom obitelji. Molimo vas da možete tugovati u tišini i suzdržati se od postavljanja bilo kakvih pitanja", objavila je obitelj.

Posljednjih mjeseci pojavilo se više nagađanja zdravstvenom stanju Beckenbauera. Svjetski prvak kao igrač (1974.) i trener (1990.), dok je Matthäus bio kapetan, uglavnom se povukao iz javnosti. 

Beckenbauer iz zdravstvenih razloga nije sudjelovao na nedavnom susretu bivših članova reprezentacije iz 1990. godine. Već tada se znalo da mu zdravlje nije dobro. Nažalost, na kraju je izgubio bitku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije