Nakon teške bolesti

Preminuo Goran Dukić dugogodišnji igrač i trener HNK Tomislav

goran dukic
tomislavcity.com
17.04.2016.
u 16:47

Po završetku igračke karijere Dukić se vraća u rodni Tomislavgrad gdje je do svoje bolesti radio kao trener mlađih uzrasta unutar HNK Tomislava

Nakon duge i teške bolesti jutros je u 51.godini života preminuo Goran Dukić, dugogodišnji igrač i trener HNK Tomislava iz Tomislavgrada.

Dukić je karijeru započeo u NK Budućnosti a današnjem HNK Tomislavu kao mladi i perspektivni vratar. Taj talent su prepoznali vodeći klubovi u bivšoj Jugoslaviji te je jedno vrijeme branio za FK Velež iz Mostara kao i za bivšu reprezentaciju BiH. U novijoj povijesti branio je boje ponovno za Tomislav a svoju nogometnu karijeru obilježio je još u Imotskom, Posušju i Širokom Brijegu gdje je jedno vrijeme radio i kao trener vratara.

Po završetku igračke karijere vraća se u svoj rodni Tomislavgrad gdje je do svoje bolesti radio kao trener mlađih uzrasta unutar HNK Tomislava.

Pokop Gorana Dukića bit će u ponedjeljak u 16 sati na groblju Karaula u Tomislavgradu.

Foto: tomislavcity.com

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije