Pred boksački spektakl

Premijer HNŽ-a Nevenko Herceg zaželio sreću Damiru Belji

13.10.2015.
u 06:15

Damir Beljo će 16. listopada imati prvu obranu WBO europskog naslova

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, primio je u svom uredu, uoči meča u kojem će braniti titulu prvaka Europe po WBO verziji, poznatog mostarskog boksača Damira Belju.

Cilj je obradovati navijače

Beljo je susret iskoristio za to da predsjednika Hercega upozna s tijekom priprema za meč protiv njemačkoga boksača Mohammeda Rasulija koji će se održati u petak u Širokome Brijegu, u sportskoj dvorani Pecara, donosi portal Večernjeg lista BiH Vecernji.ba.

- Danas sam ovdje kako bih zahvalio predsjedniku HN županije Nevenku Hercegu na potpori sportašima i sportu na prostoru HN županije, a na poseban način zbog potpore koju mi gospodin Herceg osobno i Vlada HNŽ-a pružaju u organiziranju skorašnjega meča. Nadam se kako ću opravdati ukazano povjerenje, pobjedom obradovati navijače i ući u sam vrh svjetskoga profi boksa, kazao je boksač Damir Beljo.

Herceg uvjeren u pobjedu

- Uspješni sportaši zaslužuju našu potporu i uvijek rado podupirem njihove napore kako bi im se, barem dijelom, olakšao njihov težak put. Raduje me to što sam u prigodi Damiru osobno poželjeti uspjeh na meču protiv Rasulija u petak. Uvjeren sam u to kako će nas i ovog puta obradovati pobjedom, kazao je, nakon susreta Herceg, a priopćili su iz HN županije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije