PODRŠKA

Pred Zrinjskim povijesna utakmica: Idemo do kraja! Zajedno do pobjede!

22.08.2022.
u 09:25

Danas je u Večernjem listu BiH izašla naslovnica podrške MT Abraham Group HŠK Zrinjski i poziv svim navijačima da ih zajedno podrže na utakmici 25. kolovoza

Pred HŠK Zrinjski Mostar je povijesna Play-Off utakmica za ulazak u UEFA Konferencijsku ligu.

Istu smo zajednički izborili, kako na terenu tako i na tribinama. Toliko puta spominjani iskorak je napravljen, ali naravno da tu ne želimo stati, kazali su iz HŠK Zrinjski.

Rezultatski, organizacijski i financijski iskoraci ovise o upravi, osoblju, stožeru, igračima, navijačima – svima onima koji svakodnevno daju svoj doprinos za još jači HŠK Zrinjski.

Ponosni sponzor HŠK Zrinskog je MT Abraham Group koja podržava najbolje i iz ovak klub je zajedno do povijesne pobjede.

Idemo do kraja! Zajedno do pobjede!

Danas je u Večernjem listu BiH izašla naslovnica podrške MT Abraham Group HŠK Zrinjski i poziv svim navijačima da ih zajedno podrže na utakmici 25. kolovoza u Bratislavi. 

Naime, utakmica HŠK Zrinski i Slovan Bratislava se igra u četvrtak, 25. kolovoza u 20.30 sati. Na prošloj utakmici koja se igrala u Mostaru, Zrinjski je pobijedio Slovan s 1:0.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?