BURNI IZLAZAK

Poznatom igraču prijeti 12-godišnja zatvorska kazna zbog hica iz pištolja

16.10.2018.
u 13:00

Arda se na policiji branio kako je ispaljeni hitac bio sasvim slučajan

Turskom nogometašu Ardi Turanu (31) prijeti 12 godina zatvora. Naime, Turan koji trenutačno igra za Başakşehir fizički se obračunao s turskim pjevačem Berkayom Sahinom. 

Nesretni pjevač završio je u bolnici razbijenog nosa te je četiri sata bio na operaciji. Incident se dogodio u jednom noćnom klubu nakon što se nogometaš nabacivao Berkayovoj supruzi Özlem Adi. 

Kada je Sahin shvatio što se događa nastala je gužva. U jednom trenutku Arda je šakom u glavu udario pjevača i slomio nos.

Kasnije je nogometaš odlučio otići u bolnicu i posjetiti pjevača. ali je sa sobom ponio i pištolj. Ispričao se Berkayu te mu ponudio pištolj:

- Žao mi je, jednostavno me ubij... - navodno je rekao Turan.

Tada je pištolj opalio, a Arda se na policiji branio kako je ispaljeni hitac bio sasvim slučajan. To se dogodilo kada je pištolj pospremao u hlače. Turan je saslušan na policiji te bude li optužen krivim mogao bi dobiti do 12 godina zatvora.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije