PROMJENA NA KLUPI

Poznato tko će na ljeto preuzeti Manchester United, a to je loša vijest za Cristiana Ronalda

Christophe Viseux/Expo 2020 Duba
18.04.2022.
u 19:24

Ten Hag je preuzeo Ajax tijekom sezone 2017/18., osvojio je naslov prvaka i Kup 2019. godine kada je stigao i do polufinala Lige prvaka. Ajax je i ove sezone na najboljem putu da osvoji naslov, ima četiri boda više od drugoplasiranog PSV-a.

Erik Ten Hag od ljeta će biti novi trener Manchester Uniteda. Već se ranije špekuliralo o tome, no danas je tu informaciju na svom profilu potvrdio Fabrizio Romano, stručnjak za nogometne transfere. Ten Hag će potpisati ugovor na četiri godine, a na klupi će zamijeniti Ralfa Rangnicka koji je došao samo privremeno, no nije uspio podignuti momčad.

Manchester United trenutačno je peta momčad lige i moguće da ostane bez mjesta koje vodi u Ligu prvaka. Ten Hag je preuzeo Ajax tijekom sezone 2017/18., osvojio je naslov prvaka i Kup 2019. godine kada je stigao i do polufinala Lige prvaka. Ajax je i ove sezone na najboljem putu da osvoji naslov, ima četiri boda više od drugoplasiranog PSV-a.

A dolazak Ten Haga mogla bi biti loša vijest za Cristiana Ronalda. Naime, Marca tvrdi da nizozemski stručnjak ne želi Portugalca u svojoj momčadi.

- Ne želi raditi s Ronaldom iduće sezone, to je njegov uvjet za dolazak - napisala je nedavno španjolska Marca.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?