JAVNOSTI I IGRAČI POLUDJELI

Poznati nogometaš doslovno pobjegao iz Rusije: Ovo je izdaja!

Twitter
26.07.2022.
u 20:03

Nije rijetka pojava vidjeti kako brojna sportska lica napuštaju Rusiju, ali ovaj nogometaš nikako nije dobro razradio taktiku.

Bivši nogometaš Manchester Uniteda i urugvajski reprezentativac, Guillermo Varela, našao se na udaru ruske javnosti zbog jednog poteza koji je nazvan - izdajničkim. 

Naime, Morin donedavni suigrač je obećao kako ne namjerava napustiti moskovski Dynamo, međutim, dan kasnije se ipak predomislio te pokupio svoje stvari i zauvijek napustio klub. Prije toga je pobjegao iz karantene te se nije javljao na broje pozive. Ruska javnost je ogorčen tim raspletom događaja. 

- Već sam sve rekao. Ovo je izdaja. Varela je izdajnik. Izbacio bih ga iz momčadi i to je sve - rekao je nekadašnji Dinamov trener Andrej Kobelev, dok ga se sadašnji Slaviša Jokanović automatski odrekao. 

Varela je napustio Rusiju zbog invazije i agresije na Ukrajinu, jedan je od brojnih sportaša koji su se odlučili na taj potez. Ipak, tajming i način mu nisu bili idealni...Naš Nikola Moro je poručio kako zasada nema namjeru otići iz Moskve.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?