bivši prvak

Poznata neurologinja otkrila detalj s liječenja Michaela Schumachera

DPA/Pixsell
04.12.2019.
u 13:59

Poznata talijanska neurologinja i direktorica milanskog instituta za neurologiju Matilde Leonardi otkrila je nove detalje oko Schumacherovog liječenja i moguće naznake njegovog zdravstvenog stanja

Schumacherovi fanovi još se nadaju u oporavak sedmerostrukog svjetskog prvaka u formuli 1 koji se 29. prosinca 2013. teško ozlijedio na skijanju.

Michael Schumacher (50) je pri padu na skijalištu u francuskom Meribelu ozlijedio glavu te je nakon niza operacija neko vrijeme bio u induciranoj komi.

Nakon nekoliko mjeseci provedenih po bolnicama liječenje je nastavio na svom imanju u blizini ženevskog jezera. O njegovom oporavku brine supruga Corinna Schumacher, a njegovo zdravstveno stanje i dalje se drži u strogoj tajnosti.

U rujnu su mediji prenesi vijest kako je Schumi prevezen u parišku bolnicu zbog 'posebnog tretmana'. Bio je smješten na odjelu za kardiokirurgiju, a o njegovom liječenju se brinuo Philippe Menasché, pisao je Le Parisien.

Vodeći 69-godišnji francuski kardiokirurg pionir je zahvata kojim je uz pomoć matičnih stanica liječio zatajenje srca. Schumacheru je to bilo treći put da je bio na tretmanu u bolnici Georges Pompidou. 

Poznata talijanska neurologinja i direktorica milanskog instituta za neurologiju Matilde Leonardi otkrila je nove detalje oko Schumacherovog liječenja i moguće naznake njegovog zdravstvenog stanja.

Neurologinja je kazala kako Michael nije bio podvrgnut 'posebnom tretmanu' stanica mozga, ali vjeruje kako je to moglo djelovati pozitivno da se njegovo zdravstveno stanje popravi. Matilde Leonardi kaže kako se 'vijesti o bivšem vozaču formule 1 oslanjaju jedino u nadi za njegov oporavak'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije