Premijer liga

Povratak Ćorića i Čabraje u sastav, Široki protiv Čelika ide po novu pobjedu

05.08.2018.
u 10:30

Za svaki bod, pogodak, loptu, aut ili korner treba se boriti svim snagama, jednako u gostima i na Pecari, protiv “velikih” i protiv “malih”. I – nema lakih utakmica i “bodova unaprijed”.

Čelik jači nego prošle sezone

Ovo bi mogao biti zaključak nakon svega što se radi i čuje u taboru Širokog uoči svake utakmice, pa i večerašnje protiv Čelika na Pecari u 23.30 sati:

- Uvažavam Čelik, klub prema kojemu imam posebnu ljubav. Ali, sve to trebam gurnuti u stranu. Domaćini smo i favoriti, u dobroj smo formi... i očekujemo večeras pobjedu uz potporu s tribina Škripara i ostalih navijača - izjavio je trener Širokoga Brijega Boris Pavić, ranije igrač i trener kluba s Bilina polja, naglasivši kako treba biti oprezan:

- Nije ovo Čelik od prošle sezone, to je puno jača momčad. Da sam u pravu, dokaz je pobjeda Čelika u prošlom kolu protiv Željezničara. Čelik je ojačao u igri prema naprijed. Ipak, mislim da ćemo mi biti ti koje će se pitati, a budemo li na takvoj razini, pobjeda neće izmaknuti - uvjeren je Pavić, koji će na raspolaganju imati više igrača.

Čak i “previše”, jer u kadru su i oporavljeni Dino Ćorić i Dejan Čabraja, koji su pokazali koliko znače momčadi igrajući u prijateljskoj utakmici protiv Čapljine. Čabraja je pokazao glad prema protivničkoj mreži, koju je protiv Čapljinaca uspješno “ciljao” 4 puta:

- Ova četiri pogotka protiv Čapljine rado bih mijenjao za bilo kakvu pobjedu protiv Čelika... Ipak, mislim da mi je preostalo još streljiva. Hvala Bogu, ozljeda je prošlost, mogu je zaboraviti - kaže Čabraja, a optimističan je i Stipo Marković, lijevi bočni, koji uspješno “šparta” prema naprijed, ali još bolje obavlja obrambene zadaće. Stipe nije od velike priče, kratak je:

- Sigurno je da nećemo podcijeniti Čelik. Moramo zbiti redove, odigrati punom snagom i uzeti tri boda za ostanak u vrhu...

Wagner se vraća iz mirovine

Trener Pavić nije spomenuo sastav, pa nam ostaje “snaći se sami”. Ćorić i Čabraja sigurno će igrati, samo je pitanje hoće li na travnjaku provesti svih 90 minuta. Pretpostavka je da će nastupiti ova momčad: Bilobrk, Kovačić, Matić, Barišić, Ćorluka, Begonja (Marić), Marković, Turčin, Jurić (Čabraja), Ćorić, Bagarić. Od ostalih vijesti s Pecare najzanimljivija je da će Wagner “skinuti kopačke s klina” i zaigrati za Imotski. On je sklopio jednogodišnji ugovor, a u klubu s Gospina doca zaigrat će još jedan bivši igrač Širokoga – Argentinac Varea! •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije