FANTASTIČNA POSLOVNA PRILIKA

Povijesni prijelazni rok: Dinamo bi u siječnju mogao zaraditi čak 70 milijuna eura

SUHAIB SALEM/REUTERS
26.12.2022.
u 17:44

Trojica a možda i četvorica Dinamovaca mogla bi napustiti klub u siječanjskom prijelaznom roku, nakon Mundijala će potražnja vrtoglavo porasti

Velika financijska injekcija mogla bi tijekom zimskog mercata stići u Maksimirsku 128, ako se sve poklopi prema željama čelništva, hrvatski prvak Dinamo bi vrlo lako mogao zaraditi velikih 70 milijuna eura. Takvu svotu nisu plavi dobili nikada, najveće zvijezde su u izlogu nakon svjetskog prvenstva, a novce bi mogli dobiti i od transfera Gvardiola i Olma, nogometaša RB Leipziga. 

Za očekivati je da će klub napustiti trojica hrvatskih reprezentativaca, a možda i četiri. 

Dominik Livaković bi nakon sjajnog svjetskog prvenstva mogao otići za 15-tak milijuna eura, jedno vrijeme se spominjao Bayern. Bruno Petković se već dugo vremena pokušava prodati, Dinamo računa da bi mogao dobiti oko 10 milijuna eura. Josip Šutalo je blizu transfera u njemački Leipzig za 20-ak milijuna eura, ali nije isključeno da ode u neki drugi europski klub. 

Dok se čeka rasplet oko prodaje najboljih igrača, spominju se transferi Joška Gvardiola i Danija Olma, za stopera vatrenih se očekuje da se može zaraditi oko 17 milijuna eura ako transfer bude rekordan i dosegne 100-tinjak milijuna eura. 

Što se tiče Olma, predviđa se prodaja od 55 milijuna eura, što znači da će u Zagreb sletjeli 7-8 milijuna eura.  

Mislav Oršić prema Transfermarktu vrijedi 10 milijuna eura i nakon vrlo dobro odrađenog turnira u Kataru, ovo bi mu mogla biti prilika karijere. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije