NADIGRALI ZVIJEZDU

Potpuno zaslužena pobjeda boljeg Viteza

vitez
Zvonimir Čilić
03.11.2013.
u 13:37

Zadovoljstvo i uvjerljivije pobjede Vitežanima je uskratio banjolučki sudac Ognjen Valjić

Vitežani su boljom igrom tijekom cijeloga susreta potpuno zasluženo pobijedili Zvijezdu, a zadovoljstvo i uvjerljivije pobjede uskratio im je sudac Ognjen Valjić.

Nedosuđeni jedanaesterac

Tridesetak minuta prvog poluvremena Vitez je imao terensku inicijativu, stvorili su napadači domaće momčadi i nekoliko ozbiljnih prilika i poluprilika za postizanje gola, a u 30. minuti sudac je propustio svirati jedanaesterac kada je jedan igrač Zvijezde očigledno igrao rukom. Međutim, u prvom ozbiljnijem napadu gosti su preko crnoputog Diatte bili u prilici doći u vodstvo, što je izvrsnom intervencijom spriječio Živković. Samo 4 minute kasnije jedan bezazleni duel Imamovića i napadača Zvijezde sudac je ocijenio prekršajem i za goste dosudio najstrožu kaznu na zgražanje domaće momčadi i navijača Viteza. Nepogrešivi izvođač bio je Kuduzović. Šest minuta kasnije, u 41. minuti, Maksumić je u kaznenom prostoru s leđa pokosio brzonogog Vidovića, bio je to očigledan prekršaj, sudac je pokazao na bijelu točku što je u gol preciznim udarcem pretvorio Kapetan. Samo četiri minuta kasnije, Dedić je lijepo ubacio pred gol, a najniži igrač Viteza Vedran Vidović je pospremio u gol za veliku radost svoje momčadi i svojih vjernih navijača.

Furiozan nastavak Vitežana

Nastavak susreta bio je furiozan, a Vitežani su stisnuli goste i gol je doslovno visio u zraku. U 49. minuti, Vidović je kao brzi vlak pretrčao Maksumića, a on ga ponovno “pokupio” s leđa, no sudac Valjić je sudio korner. Samo 4 minute kasnije, u 53. minuti Kapetan je bio u mat-pozicije, a neshvatljivo je kako s pet metara glavom nije pogodio gol. Međutim, svoju daleko bolju igru Vitežani su materijalizirali u 70. minuti, Branković je izvrsno ubacio a na pravom mjestu bio je Smriko i pogodio glavom za konačnih 3:1.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije