BRAVO, MAJSTORE

Potez hrvatskog rukometaša postao je pravi svjetski hit!

15.01.2018.
u 09:06

Bilo je puno junaka u našoj igri: od Cindrića i Karačića koji su vukli cijelo vrijeme pa do Mamića i Stevanovića koji su u drugom poluvremenu napravili razliku. No, potez dana pripao je - Ivanu Čupiću.

Hrvatski rukometaši jučer su nam priuštili novo zadovoljstvo. Vrlo dobrom igrom došli su do pobjede nad Islandom i osigurali drugi krug natjecanja. 

Bilo je puno junaka u hrvatskoj igri: od Cindrića i Karačića koji su vukli cijelo vrijeme pa do Mamića i Stevanovića koji su u drugom poluvremenu napravili razliku. No, potez dana pripao je - Ivanu Čupiću. 

U 45. minuti susreta imala he Hrvatska igrača manje pa je Lino odlučio da će igrati bez vratara. Akcija baš nije najbolje izvedena, izgubili su loptu, a Aron Palmarsson ubrzo je pucao prema praznom golu.

Međutim, tu se odjednom stvorio Čupić koji je doletio brzinom munje, požrtvovno se bacio i u stilu najboljeg vratara obranio pokušaj najboljeg islandskog igrača. Video njegova poteza vrlo brzo počeo se širiti svjetskim medijima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?