taekwondo

Posuški Poskoci nastupaju u Ljubljani

16.09.2022.
u 12:22

Danas troje trenutno najboljih posuških taekwondoaša nakon kratke ljetne pauze od natjecanja putuje u Ljubljanu na Slovenija open 2022, međunarodni bodovni turnir G2 klase.

Na ovom će natjecanju u uzrastu kadeta nastupit Lucija Miličević u kategoriji kadetkinja do 59 kilograma i David Milićević u kategoriji kadeta do 53 kilograma. Osim njih nastupit će i Filipa Bašić u kategoriji juniorki do 59 kilograma. Posuški borci će pod vodstvom trenera Petra Bobana na ovom natjecanju nastupiti u sklopu reprezentacije Taekwondo saveza Herceg Bosne sa kolegama iz Livna i Fojnice.

Nastup u Ljubljani za Luciju i Davida prvi je u nizu nastupa na natjecanjima ovog ranga u sklopu priprema za nastup na Europskom kadetskom prvenstvu koje će se održati na Malti, na kojem će nastupiti u sklopu kadetske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Lucija i David su prvaci i reprezentativci Bosne i Hercegovine a na ljetos održanom Svjetskom prvenstvu Lucija je zauzela odlično peto mjesto izgubivši u borbi za medalju. Nakon ovog natjecanja tokom priprema za Europsko prvenstvo  očekuju ih još nastupi na G2 natjecanjima u Albaniji, Crnoj Gori i Srbiji.

Poskoci se pripremaju u Klubu te uz podršku partnera i zlatnih sponzora Fitness centra Sports Art i Rehabilitacijskog centra Soleus te Tiskare Olovka, Markota-Končar d.o.o. i Euromaterijli d.o.o.. Na putu do uspjeha mladi posušani imaju i stalnu podršku Općine Posušje te resornog ministarstva ŽZH. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?