‘Makarana 2015.’

Posuški “Bagušić” u polufinalu

09.01.2016.
u 07:00

Protivnik Posušana je vrlo jaka ekipa “Pivo u boci”, a polufinalni susret pratit će najmanje stotinjak navijača iz grada podno Radovnja

U polufinale MNT “Makarana 2015.” su se plasirale ekipe  “Pivo u boci”, Marina Tučepi, Vila Jukić i posuški Svadbeni salon “Bagušić-Tropicana”. Rezime je to četvrtfinalnih utakmica odigranih u četvrtak, gdje je šlager večeri bila posljednja utakmica u kojoj je sve riješeno tek izvođenjem šesteraca. Spretniji i sretniji bili su Posušani  5:4 (2:2) protiv CB Smile. Pobjedonosni pogodak postigao je igrač večeri Ante Pokrajčić i odveo Posušane u polufinale. Treba spomenuti i sjajnoe brane vratara Posušana Borisa Baćka. Posuški malonogometaši će nakon pobjede pokušati obraniti lanjski naslov pobjednika turnira. “Pivo u boci” je protivnik “bagušićima”, a utakmica se igra danas, subota, 9. 1., (18.15 sati).  Finale je u nedjelju, 10. 1. 2016., koji će pratiti brojni ljubitelji malog nogometa iz Makarske i susjednih mjesta te Posušani ako SS “Bagušić-Tropikana” prođe u finale. Za Posušane igraju Baćak, Šimić, Bagarić, Petric, Pokrtajčić, Nevistić, Serdaruišić, Bakula, Čutura i Ćesić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije