Posušje

Posušje i Turbina podijelili bodove na Mokrom Docu

05.04.2016.
u 09:00

Domaćin je odlično otvorio utakmicu. Već u osmoj minuti dolazi do vodstva. Nakon jednog prekida, T. Bešlić u protivničkom šesnaestercu pronalazi Da. Begića koji loptu šalje u mrežu. S vodstvom Posušja odlazi se na odmor.

U nastavku ista slika. Iznimno raspoloženi, borbeni i agresivni igrači Posušja, kakvi trebaju biti u svakoj utakmici, nastavili su napadati na gol domaćina. Da. Begić je na samom početku drugog dijela imao priliku riješiti utakmicu, ali, nažalost, loptu šalje pored gola.

I kako to inače biva u nogometu, ako ne zabiješ, onda primiš. Turbina nije uspjela parirati domaćinu, ali su ipak iskoristili svoju jedinu pravu priliku na utakmici koju su vrebali cijelo vrijeme. Nakon jednog ispucavanja gostujućeg vratara i loše reakcije obrane Posušja, lopta dolazi do gostujućeg napadača koji izlazi sam pred nemoćnog Đereka i pogađa za 1:1. Prelijepo je ozračje bilo pred početak ovog derbija Posušje - Turbina. Okupilo se blizu 500 navijača očekujući pobjedu jer su Posušani protiv Gruda ostali bez pobjede. No, iako su domaći bili opasniji u nastavku, gosti su izjednačili pogreškom domaće obrane. Bilo je prigoda do kraja, ali je ostalo 1:1 nakon pogotka Turbine sredinom drugoga dijela susreta. Tako su Posušani, nakon pobjede u Stocu, tri puta zaredom osvojili tek po bod. Malo za ambicije koje su gajene i koje se gaje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije