DERBI Druge lige Jug NS FBiH

Posušani i nakon Livna žele i dalje ostati nepobjedivi

10.09.2016.
u 09:00

Nakon uvjerljive pobjede nad Kupresom (4:0), u Posušju je “porasla” nada za uspješnim nastavkom nogometaša Posušja u Drugoj ligi Jug. Pred njima je derbi susret protiv Troglava 1918 u Livnu. Livnjaci su odlično startali i na čelu su Lige sa stopostotnim učinkom - tri pobjede, devet bodova s gol-razlikom 12 prema tri. Posušani su također startali sa stopostotnim učinkom i gol-razlikom devet prema nula. Pred derbi protiv Livnjaka na njihovu travnjaku, u Posušju je to već vruća sportska tema, a za medije većina izjavljuje kako se nadaju igri u Livnu bez poraza. Tako misli i trener Leo Slišković koji je za medije izjavio:

Pokazati prave vrijednosti

- To je susret gdje se moramo boriti i pokazati svoje prave vrijednosti. Na derbi ne putujemo kao na izlet, nego punom snagom želimo stići do pobjede. Važno je da ćemo konačno biti kompletni. Oporavio nam se lijevi bočni igrač Marko Jukić, naglasio je trener Slišković. 
Posuški stadion Mokri dolac sve ljepše izgleda, a navijači “poskoci” bude se i žele uspjeh posuškog nogometa koji je dugo bio i bh. premijerligaš. Dobre igre i pobjede potiču cijelo Posušje za vrh Druge lige jer su posuške ambicije viši razred - Prva liga FBiH.

Žestoko i na tribinama

Kako sada stvari stoje, uz sve jake protivnike, HŠK Posušje ima dobre izglede za nogometni uzlet u prvoligaško jato. Navijači Posušja vjeruju u svoj sastav i majstora vratara Baćka koji još nije primio ni pogodak. No, iz Livna već pristižu vijesti kako će oni u derbiju na svom stadionu Zgoni ići na pobjedu. Sve se zahuktava i svi se nadaju pravom sportskom susretu, pa neka bolji pobijedi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije