Druga liga FBiH - Jug

Poskoci će nogometaše Posušja pratiti i u Rami

14.04.2018.
u 08:10

Nogometaši Posušja s dva uzastopna poraza smanjili su svoje izglede za sigurnog prvaka Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine - Jug. Bili su u prednosti pred HNK Tomislav iz Tomislavgrada čak osam bodova, a Klisom devet. No, nakon dva poraza, Tomislav ih prati s tek dva boda manje. Posušani gostuju u sljedećem kolu ove nedjelje, 15. travnja, u Rami.

Gostovanje u Rami

Upravo to gostovanje posuških nogometaša glavna je nogometna tema u Posušju. Treba ići na sva tri boda, ali neće biti lako. U Ramu se ide bez golgetera posuškoga kluba Jure Glavine i bez dobre igre svih ostalih nogometaša teško će se biti vratiti iz Rame s tri boda. No, i neriješeno nije neuspjeh jer u sljedećim kolima slijede domaći susreti na Mokrom docu i slabiji protivnici pa bi Posušje moglo ostati na čelu. Unatoč vezanim posljednjim porazima i lošoj predstavi pred svojim pristašama, izabranici Lea Sliškovića traže izlaz iz krize na jako teškom gostovanju u Rami. Nogometaše Posušja će i u Rami pratiti njihova vjerna navijačka skupina Poskoci kao velika i jaka potpora s tribina.

Dolazak navijača Posušja

Najavili su veliku invaziju na Ramu. Zamjeraju nekim medijima, pa i službenim osobama na utakmicama u Posušju zbog nerealnog prikazivanja broja navijača na tribinama. Naime, na susretu Posušje - Klis bilo je najmanje 800 navijača, a neki mediji i portali su zabilježili tek 300. Ipak, više od svih susreta zajedno u Drugoj ligi - Jug, tvrde iz vodstva Poskoka, vrućih navijača s tribina Mokrog doca. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?