Conor McGregor

Ponajbolji borac današnjice šokirao obožavatelje objavom!

Foto: Reuters/Pixsell
1/2
07.06.2020.
u 08:50

U posljednje je vrijeme javno tražio revanš protiv Khabiba Nurmagomedova, a prošlog mjeseca je prihvatio i izazov Andersona Silve

Irski borac Conor McGregor, jedna od najvećih MMA zvijezda današnjice, ako ne i najveća, objavio je u nedjelju ujutro svom profilu na Twitteru da se oprašta od ringa!

McGregor je na tu društvenu mrežu postavio fotografiju s majkom, te u kratkome obraćanju fanovima napisao da im se zahvaljuje na podršci i uspomenama.

- Bila je to luda vožnja. Izaberi dom svojih snova, Mags, volim te. Što god da poželiš, tvoje je - naveo je McGregor, koji se dva puta već opraštao od borbi, prvi puta 2016. godine.

Podsjetimo, Irac se u siječnju, nakon pauze od 15 mjeseci, vratio u oktogon. U povratničkoj borbi na UFC 246 eventa u Las Vegasu za samo 40 sekundi je nokautirao Donalda Cerronea.

U posljednje je vrijeme javno tražio revanš protiv Khabiba Nurmagomedova, a prošlog mjeseca je prihvatio i izazov Andersona Silve.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?