Sarajevski derbi

Policija demantirala čelnike Želje

utakmica
14.04.2017.
u 08:00

Priča o broju ulaznica za vječiti derbi između Željezničara i Sarajeva svakim danom dobiva oblike sapunice. Nakon “rata” priopćenjima te najave Hordi zla bojkota utakmice, kao i obraćanja direktora Želje Mirsada Šiljka koji je rekao kako su plavima ruke vezane zbog uvjeta MUP-a, oglasili su se i iz policije, odakle demantiraju direktora Želje.

- Za određivanje broja ulaznica za domaće, kao i za gostujuće navijače, isključivo je odgovoran organizator, što je u ovom slučaju uprava FK Željezničar, tvrde iz MUP-a SŽ-a. U objašnjenju s Grbavice ponovno su istaknuli kako je broj ulaznica za goste isključivo odrednica MUP-a koji je zahtijevao tampon-zone te da je zbog toga kapacitet za gostujuće navijače ograničen.

- Htjeli smo dati navijačima Sarajeva više ulaznica, ali je MUP odredio kako će biti postavljanjem tampon-zona. Za veći broj ulaznica morali bismo smanjiti broj naših navijača na sjeveru, koji su u vlasništvu godišnjih ulaznica, kazao je direktor Želje Mirsad Šiljak. Navijači Željezničara će svoje ulaznice kupovati isključivo uz pokaz članske iskaznice, dok će najvatreniji navijači ulaznice za južnu tribinu moći kupiti bez članske iskaznice. Na dan utakmice, u subotu, shodno uputama MUP-a SŽ-a, neće biti prodaje ulaznica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije