Borilački sport

Polaganjem za učeničke pojaseve zaključili polusezonu

30.06.2016.
u 08:00

Nastupom na turniru u Zadru te polaganjem za učeničke pojaseve, članovi Taekwondo kluba Čapljina zaključili su polusezonu. Polaganje za učeničke pojaseve okupilo je praktično sve članove kluba, a pristigao je i dio roditelja.

- Bilo nam je ovo deveto ili deseto polaganje za učeničke pojaseve, kazao je Željko Vego, trener, te nastavio objašnjavati:

- Polagalo se za viši bijeli, žuti, viši žuti, zeleni, viši zeleni, plavi, viši plavi i crveni pojas. Dječaci i djevojčice sve su dobro odradili, tako da su i mene iznenadili. Nije bilo dovoljno vremena za uvježbavanje. Prije dva tjedna bili smo u Zadru, na jakom međunarodnom natjecanju, gdje je nastupilo 12 članova, što znači da nije baš bilo vremena za vježbanje forme, samoobrane. Međutim, na osnovi onoga što su pokazali, jasno je da su kući dosta vježbali. Ta ozbiljnost me ugodno iznenadila, naglašava Vego.

- Male, najmlađe članove ćemo sada raspustiti, a ovi veći nastavljaju vježbati do 15. srpnja, kada ćemo svi na odmor, ističe trener Vego, inače pionir taekwondoa u čapljinskoj općini.

U Taekwondo klubu Čapljina očekuju da će se sređivanjem stanja u ovom sportu na razini BiH stvoriti preduvjeti za nastupe reprezentacije, gdje očekuju da će i 2-3 njihova člana naći mjesta.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije