nezadovoljni

Pojedini gledatelji bijesni na Hrgovića i RTL: "Sramite se, ovo je bila lakrdija"

11.09.2021.
u 14:17

Filip Hrgović je došao do 13. pobjede u karijeri nakon što je na Matchroomovu eventu u Klagenfurtu pobijedio Crnogorca Marka Radonjića prekidom pred početak četvrte runde.

Već do kraja druge runde Radonjić je četiri puta bio na koljenima, no dočekao je zvono i ulazak u treću rundu kada mu je sudac ponovno brojao, a onda je pred početak četvrte prekinuo meč i mučenje Crnogorca.

Radonjić je u ovaj meč ušao kao 231. boksač svijeta, a u ringu je pokazao da mu vještine otprilike odgovaraju poziciji na ljestvici. Gledatelji su opet ostali razočarani Hrgovićevim izborom suparnika.

Hrvatski boksač, 27. na BoxRecovoj listi, žali se da nitko ne želi prihvatiti borbu s njim pa onda u ring dovodi borce jako upitne kvalitete, prenosi Index.hr.

"Kakva lakrdija, Crnogorac je jedva disao još za vrijeme himne", "Što je sljedeće? Borba s Jožom Manolićem?", "Hrgoviću, je li te sramota koga tučeš?", "Ovakvi mečevi su najveća moguća sramota za boks", "Vidjelo se i da je Hrgoviću neugodno boriti se s ovim tipom", "Crnogorac se umorio dok se popeo u ring", "Smiješan meč, može ovako i do 100-0 omjera", samo su neki od komentara razočaranih gledatelja.

Čudna je i odluka RTL-a koji je otkupio prava za Hrgovićevu borbu, ali i za borbu Petra Milasa protiv nekadašnjeg olimpijskog prvaka Tonyja Yoke. RTL je odlučio da će na glavnom kanalu prenositi Hrgovićevo iživljavanje na Radonjiću, a da će se u Milasovu borbu, jednu od najvećih za hrvatski teškaški boks u posljednjih 20 godina, uključiti nakon Hrgovića. Milas je izgubio u Parizu od favoriziranog Francuza, ali je gledatelje oduševio otporom i kvalitetom boksa.

"Cirkus... Umjesto pravog boksa nama su dali da gledamo lakrdiju", "RTL-ova odluka luđa je od Hrgovićeve da izabere ovog čovjeka za protivnika", "Sramite se, Milas se bori protiv jednog od najboljih na svijetu, a mi gledamo Crnogorca koji sam pada po ringu", komentirali su ljutiti gledatelji.

Ključne riječi

Komentara 1

IJ
I ja tebi
22:42 11.09.2021.

Šta će čovjek ni je on kriv kad nitko nema muda da se tuče sa njim pa onda daj što daš mora se od nečega živjet .

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije