vrijeđali ga

Pogledajte svađu Džumhura i gledatelja u Riju

djumhur svadja
07.08.2016.
u 08:48

Damir se nakon jednog završenog poena obratio sucu i kazao da ga jedan gledatelj vrijeđa te je poručio da sudac naredi gledatelju da to prestane činiti ili da ga izbaci s terena

Tijekom susreta Damir Džumhura i Dudija Sele u 1. kolu teniskog turnira na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru došlo je do incidenta na tribinama nakon što se bh. tenisač požalio da ga jedan gledatel vrijeđa.

To se dogodilo početkom drugog seta dok je Sela vodio s 2:1 u setu te 1:0 u meču. Damir se nakon jednog završenog poena obratio sucu i kazao da ga jedan gledatelj vrijeđa te je poručio da sudac naredi gledatelju da to prestane činiti ili da ga izbaci s terena. Istina, Damir je u određenim trenutcima koristio riječ "oni" pa je teško prosuditi je li se od početka radilo o maloj grupi ili jednom čovjeku, piše Klix.ba.

Sudac je uzvratio riječima kako se ništa nije događalo sve dok Damir nije počeo da se žali, odnosno da nije primijetio ikakvo vrijeđanje. Iako je sudac zahtijevao da se meč nastavi, Damir nije želio igrati te se okrenuo prema gledatelju na kojeg se žalio i govorio da ga prestane vrijeđati.

U sve se uključio i Džumhurov otac Nerfid koji je ujedno i trener bh. tenisača. Nerfid je prišao mjestu na koje je Damir pokazivao i nastupio je verbalni, a zamalo i fizički obračun gdje se uključilo više osoba. Tada je Nerfid kazao Damiru: "Nemoj igrati dok ih ne odstrani."

Nakon svega, kada je Damir sjeo na svoje mjesto tijekom pauze, govorio je sucu da je čuo uvrede na vjerskoj osnovi.

Meč se nastavio i Sela je na kraju slavio sa 2:0 u setovima. 

Snimak cijelog incidenta možete pogledati u priloženom videozapisu koji možete pogledati i na ovom linku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije