BALLON D'OR

Pogba: Modrić mi nije ni među prva četiri kandidata za Zlatnu loptu

VL
11.10.2018.
u 10:08

Deset godina zaredom ovu nagradu su osvajali samo Messi i Ronaldo koji su i ove godine među nominiranim igračima.

Francuski magazin France Football u ponedjeljak je otkrio imena 30 kandidata koji su ušli u završnu trku za najprestižniju individualnu nagradu u nogometnom svijetu - Ballon d'Or.  

Deset godina zaredom ovu nagradu su osvajali samo Messi i Ronaldo koji su i ove godine među nominiranim igračima. Ipak, Luka Modrić je prema većini kladionica prvi favorit za osvajanje Zlatne lopte. 

Međutim, francuski reprezentativci koje predvodi Antioine Griezmann smatraju kako Luka ne zaslužuje Ballon d'Or, već da tje treba osvojiti netko iz njihove reprezentacije budući da su oni osvojili Svjetsko prvenstvo. S njime se slaže i veznjak Manchester Uniteda Paul Pogba. 

- Griezmann, Mbappé i Varane to zaslužuju više od mene. Ne mogu se odlučiti samo za jednoga, ali nadam se svim srcem da će to biti netko od njih. Zapravo, tu ulazi i Kante. To je čemu se nadam, jer nagradu zaslužuju mnogi, ali u tu skupinu ne stavljam sebe - poručio je Pogba.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije