Košarka

Počinje Superkup ABA lige - Igokea na startu protiv Mege

20.09.2017.
u 09:00

Prvak BiH momčad Igokee u novu sezonu krenut će utakmicom četvrtfinala Superkupa ABA lige. protivnik momčadi iz Laktaša na turniru u Baru bit će Mega Bemax, a ovo će biti prvi ozbiljniji test za momčad koju vodi trener Dragan Bajić. Prošle sezone u ABA ligi Mega je ostvarila dvije pobjede protiv prvaka BiH i sigurno je nezgodan sastav koji igra brzo. Kapetan Vuk Radivojević ističe kako su igrači spremni za ovo natjecanje i kako jedva čekaju početak sezone. Obje momčadi su promijenile sastave s kojima će igrati, tako da će Superkup biti i dobra prilika kako bi se momčadi upoznale.

- S nestrpljenjem očekujemo početak sezone. Ono što je za nas najvažnije je kako smo kompletni, zdravi i kako imamo puno motiva na ovom turniru. Mega je već godinama u vrhu ABA lige. Znamo kako Dejan Milojević radi. Svake godine je to spoj mladosti i iskustva. Imaju nekoliko novih igrača, a od iskusnijih tu su Sinovec i Samardžijski. Sigurno kako će biti težak susret, ali ovaj Superkup će nam dobro doći da vidimo kako su se drugi klubovi uigravali pred početak nove sezone. Pokušat ćemo odigrati dobro i proći u iduću rundu natjecanja. I za nas će ovo biti dobra prilika kako bi smo vidjeli u kakvom su stanju igrači koji su tek došli u klub. Sigurno je kako nakon ovih pripremnih susreta i dalje ima dosta prostora za napredak – rekao je kapetan Vuk Radivojević.

Na 1. Superkupu ABA lige sudjelovat će osam najboljih momčadi bez prvaka regije Crvene zvezde koji ima obveza. Igrat će se po sustavu eliminacija, a u 1. krugu se sastaju: Cedevita – FMP (14.30), Igokea – Mega Bemaks (16.45), Budućnost Voli – Cibona (19), Partizan NIS – Mornar (21.15). Polufinalni mečevi su na programu u petak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije