žepče

Počeo malonogometni turnir mjesnih zajednica općine Žepče

26.07.2019.
u 15:33

 

Na poligonu Osnovne škole Žepče počeo je Malonogometni turnir mjesnih zajednica općine Žepče,  tradicionalna sportska manifestacija koja se po deveti puta održava u organizaciji Sportskog saveza općine Žepče. Tijekom prve večeri odigrano je pet susreta. Turnir su otvorile ekipe mjesne  zajednica Ljubna i Preko u kojem je pobjedu odnijela ekipe Ljubna rezultatom 4:0. 

Općinski načelnik Mato Zovko koji je svečano otvorio ovogodišnje sportsko druženje naglasio je da je Malonogometni turnir mjesnih zajednica općine Žepče jedan od značajnijih događaja tijekom godine koji se s velikim zanimanjem prati od lokalnog stanovništva ali i šire.  Pozvao je sve ljubitelje nogometa da nastave ovu tradiciju i narednih godina i da je iz godine u godinu poboljšavaju i uveličavaju kako brojem sudionika tako i raznovrsnim i kvalitetnim zabavnim sadržajem. Na ovogodišnji Malonogometni turnir prijavilo se 27 ekipa raspoređenih u osam skupina, tri skupine su sa četiri ekipe a pet skupina sa po tri ekipe. Početak turnira je bio zakazan za srijedu, ali zbog iznenadne smrti mladog nogometaša iz  Žepča Brune Pejinovića, otkazano je zbog posljednjeg ispraćaja koji je bio zakazan za taj dan . Također, turnir su, sukladno tradiciji, trebali otvoriti prošlogodišnji osvajači titule mjesna zajednica Bistrica ali u dogovoru sa predstavnikom mjesne zajednice, dogovoreno je da oni ne igraju na otvaranju jer je cijela mjesna zajednica još u šoku. Na turniru je minutom šutnje odana počast umrlom mladom nogometašu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?