Najbolji sportaši općine Rama-Prozor

Pobjednici Tea Bošnjak i Dane Dedić

13.03.2016.
u 07:00

U petak navečer u Domu kulture u Prozoru održan je 4. tradicionalni izbor najboljih sportašica i sportaša općine Prozor-Rama u organizaciji Kulturno-rekreacijskog saveza, čiji je predsjednik Franjo Križanac pozdravio nazočne sportaše i gledatelje, čestitao pobjednicima na dosadašnjim rezultatima te poželio još veće uspjehe u ovogodišnjim natjecanjima, piše Večernji list BiH.

Pokrovitelj izbora i priredbe bila je općina Rama-Prozor. Općinski načelnik Jozo Ivančević uručio je pobjednicima pehare. Svi će oni naknadno dobiti i dodatne nagrade – po 300 konvertibilnih maraka.

Burni pljesak pobjednicima

U dvorani se našlo oko dvije stotine gledatelja - najviše mladih, koji su burnim pljeskom pozdravili pobjednike.

Cijelu priredbu oplemenile su i začinile glazbenim točkama članice vokalne glazbene skupine Arabella.

Pobjednici su izabrani u anketi koju je proveo internetski portal www.ramski-vjesnik.ba.

Za najbolju sportašicu proglašena je košarkašica Tea Bošnjak, članica HŽKK Rama, dok je Dane Dedić, nogometaš HNK Rama, proglašen za najboljega sportaša i primio pehar iz ruku Ante Cvitanovića iz Ramskog vjesnika. Dodijeljene su i nagrade u raznim drugim kategorijama.

Najbolja predkadetska ekipa je HKK Rama. Amila Beganović (Karate klub Empi) najbolja je predkadetkinja, dok je Josip Tadić (KK Empi) najbolji predkadet.

Potpora od načelnika općine

HŽKK Rama najbolja je kadetska ekipa. Najbolja kadetkinja je karatašica KK Empi Monika Raič, najbolji kadet nogometaš Marko Jeličić, član HNK Rama. Anita Tadić (KK Empi) najbolja je juniorka, a Marko Lovrić (HNK Rama) najbolji junior.

Najuspješniji trener je Marko Raič (KK Empi), a najbolji veteran Ante Džolan (HKK Rama). Načelnik općine Jozo Ivančević na kraju je čestitao pobjednicima te obećao bezrezervnu potporu općine u radu.

Također, zahvalio je i roditeljima svih sportaša.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije