nogomet

Pobjede Slobode i Mladosti u 6. kolu Premijer lige BiH

sloboda
20.08.2016.
u 19:56

Nogometaši Slobode pobijedili su Čelik s 2:0 u susretu 6. kola Premijer lige BiH i zauzeli prvo mjesto na ligaškoj ljestvici. Utakmica na stadionu ''Tušanj'' u Tuzli protekla je u dominaciji domaće ekipe, koja ipak u prvom poluvremenu nije uspjela ''zatresti'' mrežu gostiju iz Zenice. Sloboda je u prvih 45. minuta prijetila preko Krpića i Zebe, ali golman Čelika je ostao nesvladan, javlja Fena. 

U drugom poluvremnu domaći su nastavili igrati u istom napadačkom ritmu. Ordagić je nakon nekoliko minuta igre imao odličnu priliku da dovede domaćina u vodstvo, ali njegov šut je bio neprecizan. 

Napadi Tuzlaka isplatili su se u 65. minutu kada prvi gol na ovom susretu postiže Aleksandar Subić. U regularnom tijeku susreta Sloboda je imala još nekoliko odličnih, ali neuspješnih prilika. Ipak, konačan rezultat od 2:0 postavio je u sudskoj nadoknadi igrač Slobode Asim Zec, koji je svojim pogotkom potvrdio pobjednika ovog susreta. 

Olimpic je na stadionu ''Otoka'' poražen od ekipe Mladosti s 3:2. Gosti su u ovoj utakmici krajem prvog i početkom drugog poluvremena došli do dva gola prednosti golovima Husića (41.), Brkića (48.). Olimpic se nije predavao, te u nastavku meča dolazi do izjednačenja golovima Lelića (56.) i Regoja (60.). 

Mladost 13 minuta kasnije dolazi do novog pogotka koji postiže Aldin Isaković (74.), a do kraja utakmice nije bilo novih pogodaka. Olimpic je ostao na posljednjem mjestu ligaške ljestvice dok je Mladost ovom pobjedom ''skočila'' na treće mjesto. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?