Mostarke nakon prve povijesne gostujuće pobjede

Pobjeda u Banjoj Luci najviše će donijeti na psihološkom planu

18.01.2023.
u 13:34

Košarkašice Zrinjski 2010 u prošlom su kolu ostvarile veliki uspjeh. Mostarske košarkašice gostovale su kod ŽKK Feniks u Banjoj Luci. Bila je to utakmica iznimno važna za obje ekipe koje se bore za ostanak u društvu najboljih, a Mostarke su slavile 77:44 pobjedu, piše Večernji list BiH. 

Značajna pobjeda

- Nakon prvog dijela sezone, u debitantskom nastupu u najjačem rangu ženske košarke u BiH možemo biti zadovoljni učinkom. U prvenstvo smo ušli s igračicama koje su ponikle u našem klubu, koje su tako kroz omladinske vrste došle do seniorske ekipe. Primarni cilj kluba - ulaganje u vlastiti pogon - već je ispunjen. Ono što nam najviše nedostaje u ovom trenutku je iskustvo igranja jakih utakmica u nizu, što se osjetilo u ovoj polusezoni, koju smo ipak zaključili prvom i povijesnom gostujućom pobjedom. Ta pobjeda nam znači jako puno, posebno na psihološkom planu. Ona je pokazatelj da dobro radimo, imamo kvalitetu i uz pravi pristup možemo se nadati dobrim rezultatima. Ostanak u ovome rangu natjecanja je postavljen kao jedini cilj pred sezonu. Trenutačno se nalazimo na poziciji koja nam to osigurava te se nadamo kako ćemo s još nekoliko pobjeda cilj i ostvariti - kazala nam je Nikolina Pandža, predsjednica i trenerica Zrinjskog.

Cilj ostanak u ligi

Zrinjski 2010 ove je sezone kao sportski plan zacrtao ostanak u najvišem stupnju bh. košarke. Ovim tempom spomenuta ekipa to vjerojatno može realizirati. Mlada ekipa ima potencijal u nastavku sezone igrati i još bolju košarku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije