Široki se vratio na pobjednički kolosijek

Pobjeda protiv Veleža znači mir u kući

BiH,12.03.2016.Siroki, Vrapcici,  Prvetvena nogometna utakmica   Velez - Siroki Photo:Stojan Lasic
14.03.2016.
u 07:00

Široki Brijeg rutinski je odradio utakmicu u Vrapčićima. S lakih je 3:0 svladao Velež i osvojio tri boda.

Nakon dva prvenstvena poraza protiv Željezničara i Zrinjskog, pobjeda protiv Veleža znači mir u kući. Radnik i Sarajevo u ovom kolu osvojili su samo po bod, Široki ih je dostigao na ljestvici (svi 39 bodova), piše Večernji list BiH.

Da je kraj prvenstva, bio bi u Europi, jer i sa Sarajlijama i s Bijeljincima ima bolji međusobni omjer:

Težak teren otežao meč

-Često u lošim uvjetima, ali ovaj put oni su u Vrapčićima bili “ekstra – loši”.

Kiša je”razvalila” travnjak, pa su ga domaćini povaljali. Nije to baš uspjelo, jer je uoči utakmice još zapuhala gadna bura. Sve je to amortiziralo našu veću kvalitetu. Srećom, ne previše.

Objektivno, da su uvjeti bili bolji, puno bi lakše stigli do pobjede, ovako...

Moglo se svašta dogoditi. Srećom, Sesar je zabio prvi gol, drugi Krstanović s bijele točke. Malo sam se plašio uoči utakmice, pitao ga hoće li izvesti “elver” ako ga bude, rekao mu da prepusti Kožulju ili nekom drugom, ako se ne osjeća dobro. Nije bilo problema.

Pa nije Ivan Krstanović tek tako igrao velike utakmice u Ligi prvaka, mišljenje je trenera momčadi s Pecare Slavena Muse o “centarforu” iz Tomislavgrada:

-Sudac Mulahasanović dodijelio je Krstanoviću “žutić”, jer je procijenio da je simulirao još jedan jedanaesterac. Ali nije, pao je zapevši za neku kvrgu i nije ništa tražio od suca. Ipak ne zamjeram sucu, inače je sudio jako dobro...

Ćorić odmara, vraća se Pehar

Musa je u 66. minuti Ćorića zamijenio Ćorlukom, jer Ćorić je osjetio bolove u loži. Ali, trener nije zato puno “zapomagao”:

-Ćorić neće igrati u uzvratu kupa protiv Mladosti u srijedu. Bolje da se odmori i zaliječi. Karačić i Ćorluka odlične su zamjene. Vraća se Pehar, kojega još boli, ali trenirao je.

Sesar je pružio dvije dobre igre u tri dana, ali ni on neće igrati u Kaknju. Bolje da odmori, trebat će nam kasnije...

Široki je u Vrapčićima imao žestoku podršku 70 Škripara, koji su korektno navijali, ne obazirući se na provokacije domaćih navijača. Oni su razvili veliki transparent s natpisom: Dok svi pokušavaju srušiti te, naš glas vječno čut će se, Široki volimo te, što je reakcija na sudačke krađe i indolentnost čelnika NS BiH.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije