HŽRK Zrinjski - ŽRK Vitez

Plemkinje samo korak do Premijer lige BiH, u subotu pada odluka

14.05.2019.
u 20:29

Iz kluba pozivaju navijače da dođu na ovu važnu utakmicu i podrže ove mlade igračice i tako im budu "osmi igrač i vjetar u leđa".

Posljednja utakmica 18. kola Prve lige FBiH za žene odigrat će se u subotu u Mostaru u 19:30 između HŽRK Zrinjski i gostujuće ekipe iz Viteza ŽRK Vitez. Ovo je ujedno i najvažnija utakmica za mlade Plemkinje koje dijeli samo jedan korak od povratka u Premijer ligu BiH. 

Trenerica HŽRK Zrinjski Marijana Arapović kaže da u subotu očekuju veliki broj navijača koji će im biti podrška kao i na dosadašnjim utakmicama. 

"Očekujemo pravi derbi protiv odlične ekipe Viteza. Pošto je to utakmica koja odlučuje naš ulazak u Premijer ligu ekipa će dati maximum i nadamo se da ćemo ostaviti bodove kući i pred svojom publikom proslaviti ovaj veliki uspjeh za jednu ovako mladu i talentiranu ekipu", kazala je za Večernji.ba trenerica Arapović. 

Komentirajući mogući povratak u Premijer ligu kaže kako se ne žele rano veseliti ali da vjeruje u mladu ekipu koja se bori u subotu. 

"Rano se još veseliti i komentirati nešto što još nismo ostvarili, ali vjerujemo u našu ekipu koja je spremna u subotu pokazati za što se bori i trenira čitavu sezonu. Zrinjski je klub koji ima veliku povijest uspijeha kako na Europskim stazama tako i BiH, samim tim mislim da pripada većem rangu, cure naravno treniraju i napreduju i mislim da će, nadamo se sljedeću sezonu to i opravdati", poručila je mlada trenerica Marijana Arapović.

Iz kluba pozivaju navijače da dođu na ovu važnu utakmicu i podrže ove mlade igračice i tako im budu "osmi igrač i vjetar u leđa". 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije