nakon požara

Plemkinje igraju za "Borsu": Sav prihod od utakmice ide za pomoć Borsi

02.10.2019.
u 18:36

HŽRK "Zrinjski" odlučio je pomoći Judo klubu "Borsa" čije prostorije su izgorile u velikom požaru. Utakmicu protiv ŽRK Jedinstvo koja se igra 12. listopada mostarske rukometašice igraju za Borsu. Sav prihod od ulaznica i ostali prikupljeni novac na toj utakmici bit će za obnovu dvorane J.K. Borsa. 

"U ime uprave, trenera, igračica i svih članova HŽRK "Zrinjski" izražavamo duboko žaljenje zbog tragedije koja se dogodila našim sportskim prijateljima iz Judo kluba "Borsa" u kojoj su pretrpili velike gubitke.

J.K.Borsa je perjanica sporta u gradu na Neretvi, klub koji je Mostar i Hercegovinu prestavljao u cijelom svijetu u najboljem svijetlu, klub koji je iznjedrio mnoga odličja kako na domaćim tako i na svijetskim borilištima. Smatramo da u ovim najtežim trenutcima za njihov klub moramo stati uz njih i pomoći da se vrate još jači.

Ovim putem pozivamo sve naše navijače, sve prijatelje kluba, sve "Zrinjevce", pozivamo sve ljude dobre volje kojima je sport u srcu da se odazovu akciji pomoći Borsi i da dana 12.10.2019. godine u 19 sati dođu u dvoranu Bijeli brijeg, na prvenstvenu utakmicu između HŽRK Zrinjski i ŽRK Jedinstvo iz Brčkog jer sav prihod od prodaje ulaznica ide u svrhe obnove dvorane J.K. Borsa. Također na ulazu u dvoranu će biti istaknuta kutija u koju će se moći ostaviti donacija za pomoć obnove J.K. Borsa", objavio je HŽRK "Zrinjski". 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije