Zrinjski - Krupa 1:0

Plemići zasluženo savladali Krupu i prestigli Velež i Široki Brijeg na tabeli Premijer lige BiH

27.02.2021.
u 21:19

Plemići su od početka meča krenuli žestoko, a već u trećoj minuti Enin je presjekao jednu loptu, ali potom šutirao pored gola Krupe.

Gosti gotovo da nisu prelazili centar, a nakon pola sata igre Kolak je sjajno intervenirao nakon opasnog šuta Bilbije.

Ipak, spasa Kolaku nije bilo tri minute kasnije. Bilbija se odlično snašao nakon centaršuta te loptu grudima spustio za Enina koji pogađa mrežu gostiju. Zrinjski je tako zasluženo došao do vodstva, a 1:0 je bio i rezultat prvog poluvremena.

I u nastavku meča Zrinjski je bio bolja ekipa, a prvu veliku priliku propušta Govedarica koji u 58. minuti neomatano šutira glavom visoko preko gola.

Uslijedilo je razdoblje bez uzbuđenja, a najbliži drugom golu Zrinjski je bio devet minuta prije kraja meča kada je Kolak sjajno obranio stopostotnu priliku Mašiću koji je izbio sam ispred njega. Nije bilo više promjene rezultata pa je ostalo 1:0 za mostarski tim.

Zrinjski je večerašnjom pobjedom prestigao Velež i Široki Brijeg te je sada na četvrtoj poziciji Premijer lige BiH, dok je Krupa i dalje na pretposljednjem mjestu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?