Kup BiH, osmina finala

Plemići uvjerljivo pobjedili u velikom mostarskom derbiju

zrinjski
Foto: Stojan Lasić
1/4
19.10.2016.
u 18:05

Mostarski derbi u osmini finala Kupa BiH odigrali su Zrinjski i Velež, a domaći tim je slavio uvjerljivu pobjedu rezultatom 3:0. Plemići su u ovaj meč ušli kao veliki favoriti, a to su na kraju pokazali i na terenu, te će vjerojatno igrati u četvrtfinalu, piše sportsport.ba. 

Od prvog sudskog zvižduka Zrinjski je žestoko krenuo prema golu Velaža, a već su u petoj minuti preko Momčila Mrkaića došli do vodstv od 1:0. Imao je domaći tim još mnogo dobrih prilika u prvom dijelu, ali se na odmor otišlo s minimalnih 1:0. 

Ipak, u nastavku su uspjeli prelomiti utakmicu i dovršili su posao protiv velikog rivala. Prvo je u 55. minuti rezervist Danijel Stojanović povećao prednost na 2:0, da bi sve dileme oko pobjednika otklonio također rezervist Toni Jović, koji je u 67. minuti pogodio nakon dvije minute u igri. 

Najbolju priliku za Rođene imao je Uzun u 80. minuti. Izašao je sam pred Vasilja, ali mu ovaj brani udarac. Do kraja je ostalo 3:0 za Zrinjski, koji je tako vjerojatno osigurao četvrtfinale.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije