pripremna utakmica

Plemići svladali Gošk s 1:0

Pogled.ba
24.06.2017.
u 20:51

Nogometaši Zrinjskog danas su odigrali drugu pripremnu utakmicu za nastup u novoj sezoni Premier lige, te ispite u Ligi prvaka. 

Plemići su na stadionu pod Bijelim Brijegom svladali Gošk iz Gabele s 1:0, a jedini pogodak djelo je Nardina Mulahusejnovića u 55. minuti, piše Pogled.ba. 

Po sparnom i toplom vremenu Zrinjski i Gošk igrali su dosta nepovezano, s tim da su Mostarci ipak bili bolji protivnik.

U prvom dijelu izdvojili smo pokušaj Bilbije koji je obranio Brkić, i neprecizan udarac Kajkuta. Ni u nastavku nije bilo puno prigoda, a Husejnović je mrežu Goška zatresao na asistenciju Hajdarevića.

Zrinjski: I. pol: Pirić, Galić, Jakovljević, Katanec, Stojkić, Jamak, M. Ćavar, Jazvin, Bilbija, Todorović, Kajkut. Drugo poluvrijeme: Trifković, Barić, Laštro, Lučić, Šetka, Vulić, D. Ćavar, Filipović, Mulahusejnović, Hajdarević, Mrkaić.

Gošk: Brkić, Đajić, Senić, Čolić, Petrović, Dodig, Odak, Bošnjak, Mišić, Ereiz, Aničić (još su igrali: Pehar, Deak, Dalmatin, Zolj, Anković, Brajković, Krtalić, Cvitković). 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije