Zrinjski

Plemići bez nekoliko standardnih na Otoci

BiH,26.10.2016.Mostar,Stadion Vrapcici, Kup utakmica Velez - Zrinjski Photo :Stojan Lasic
29.10.2016.
u 07:00

Momčad Zrinjskog nakon prolaska u Kupu BiH protiv Veleža već danas igra u Premijer ligi BiH. Plemići će igrati na gostovanju kod Olimpica novu značajnu utakmicu (14 sati).

Oprez

Kao i uvijek, Mostarci pod vodstvom trenera Vinka Marinovića nikoga ne podcjenjuju. Takav pristup vlada i protiv Olimpica.

- Olimpic je imao problema tijekom sezone, ali u posljednje vrijeme poboljšao je igru. To se vidjelo u nekoliko susreta, protiv Sarajeva su minimalno poraženi, Široki su pobijedili 3:1, postigli Slobodi tri gola, sada Željezničaru dva... Znači da je riječ o momčadi koja je u uzlaznoj putanji i neće nam biti lako doći do povoljnog rezultata. Ipak, mi smo apsolutni favoriti protiv Olimpica te ako ponovimo igru iz susreta sa Sarajevom, pobjeda neće izostati, kazao je trener plemića Vinko Marinović.

Trener Marinović na raspolaganju neće imati tri-četiri standardna nogometaša. Jakovljević i Stojkić ne mogu igrati zbog kartona, dok su Barić, Žeravica i Sivrić vjerojatno nedovoljno spremni zbog ozljeda. Marinović je spomenuo i kupski susret igran u srijedu:

- Raduje nas što se Toni Jović polako vraća u željenu formu, u dvije utakmice je postigao tri gola. Mrkaić je dosta dobro odigrao, zatim i Pehar je pokazalo kako imamo širok igrački kadar pred kraj prvog dijela sezone, dodao je Marinović koji bi danas mogao izvesti na teren postavu: Kozić - Čolić, Radeljić, Jakovljević, Lučić - Petrak, Tomić, Bilbija, Peko, Todorović - Mešanović.

Jedan od onih koji je često ove sezone “uskako” bio je Anto Radeljić. Stjecajem okolnosti on će zbog izostanka Jakovljevića dobiti priliku za početnu postavu.

Dobri izgledi za naslov

- Bez obzira na probleme u Olimpicu, neće nam biti lako doći do nove pobjede. No, ako odigramo maksimalno, kao recimo na utakmici protiv Sarajeva, vjerujem kako ćemo osvojiti sva tri boda, konkretan je bio stoper Zrinjskog koji je još dodao kako se nadao raspletu u prvenstvu kakav je trenutačno na snazi:

- Očekivao sam da budemo na 1. mjestu s obzirom na kvalitetan igrački kadar koji imamo. Slažem se kako smo na dobrom putu osvojiti novi naslov prvaka, ali idemo utakmicu po utakmicu i vidjet ćemo gdje će nas to dovesti, dodao je Radeljić. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?