nogomet

Pionirke minimalno poražene od vršnjakinja iz Crne Gore

26.06.2018.
u 08:23

Ženska U15 reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je u DG Areni u Podgorici od svojih vršnjakinja iz Crne Gore minimalnim rezultatom 0:1 u susretu drugog kola Trofeja FS Crne Gore. Jedini pogodak na ovoj utakmici postigla je Nejla Bicić u 50. minuti.

U trećem kolu bosanskohercegovačke pionirke sastat će se s Makedonijom, a utakmica će se odigrati danas s početkom u devet sati.

Izbornik pionirske reprezentacije Crne Gore Mirko Marić za susret s bh. vrstom koristio je sljedeće nogometašice: Anastasija Krstović, Jovana Sarić, Ivana Petković (60. Nikolina Vuković), Irena Laketić, Sara Marković, Jelena Petrović (56. Lidija Stanić), Ivana Boričić, Nejla Bicić, Anđela Tošković, Andrea Janjušević, Nikolina Barjaktarović (25. Sara Simonović).

Ilija Lucić, izbornik Bosne i Hercegovine, na teren je poslao sljedeći sastav: Josipa Radoš, Sajra Eminović, Melisa Sipović, Đuka Stojanović (36. Naida Haračić), Glorija Slišković, Ajna Golić, Anja Gačić, Maja Jelčić, Džejla Kožljak (36. Janica Filipović), Jovana Stevanović (36. Irma Kurtagić) i Adisa Vejseli. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije