POSUŠJE

Pioniri Posušja s 12 susreta "ubrali" 36 bodova uz gol-razliku 41:2

01.12.2015.
u 07:00

Dečki trenera Sliškovića vole nogomet i svoje mjesto pa ističu i nove uspjehe i rekorde koje su i ranije postizali na natjecanjima u BiH

Kraj natjecanja prigoda je za podvlačenje crte pod nastupe i analizu rezultata, a rezultati polusezone pionira HŠK Posušje su pravi mali sportski podvig koji se ne postiže svaki dan. Zato i jest vrijedan za istaknuti. Riječ je o mladim momcima, rođenim 2001./2002., koji se natječu u Međužupanijskoj ligi pionira i početnika.

Posuške su nade odigrale 12 utakmica i upisale rekord – svih 12 pobjeda. Slijedi još jedan rekord – njihova gol-razlika je 41:2. Na ljestvici bježe prvom "susjedu" iz Uskoplja čak šest bodova. Na kraju svi su u klubu istaknuli kako su dečki trenera Lea Sliškovića prošle godine osvojili prvenstvo i otišli na doigravanje za prvaka Bosne i Hercegovine. U finalu su izgubili na 11-rce i tako prvi put postali doprvaci BiH. Padali su mnogi velikani na koljena kao što su FK Sarajevo, FK Sloboda i mnogi drugi iz BiH.

Treba spomenuti kako treneru Sliškoviću ovo nije prvi put da osvaja prvenstvo s ovim kategorijama kluba s Mokroga Doca. Riječ je o jednom od najtrofejnijih mladih trenera u BiH. Trener Sliško, kako ga zovu, čak je tri puta uzeo prvenstvenu titulu. Prije godinu igrao je i doigravanje, a jedan gol ga je dijelio od uzimanje državne titule.

Svi tvrde kako će na kraju sezone biti prvaci, a spominju se i kapetan Ivan Bešlić, Mate Pirić, Vinko Galić, Luka Landeka, Tomo Miličević, Ivan Bašić i drugi. Još jedna sportska poruka za javnost s Mokrog doca je kako ih sve treba podržati i očuvati na okupu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije